online-music-shop

Streamen via Amazon Music

Stap in de wereld van Amazon Music, waar de grenzen van muzikale mogelijkheden worden verlegd en luisteraars worden ondergedompeld in een overvloed aan melodieën. Met een uitgebreide muziekbibliotheek, innovatieve functies en naadloze integratie met andere Amazon-diensten, is Amazon Music de perfecte metgezel voor muziekliefhebbers over de hele wereld.

fritz-events
Ontdek een enorme muziekbibliotheek

Met Amazon Music heb je toegang tot een enorm scala aan muziek. Van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers, het platform biedt een uitgebreide catalogus met miljoenen nummers in verschillende genres en talen. Of je nu op zoek bent naar pop, rock, jazz, klassiek of wereldmuziek, je zult zeker iets vinden dat bij je muzikale smaak past.

Personaliseer je luisterervaring

Amazon Music begrijpt dat iedereen unieke voorkeuren heeft als het gaat om muziek. Met gepersonaliseerde aanbevelingen en afspeellijsten op basis van je luistergeschiedenis en voorkeuren, zorgt Amazon Music ervoor dat je altijd nieuwe nummers en artiesten kunt ontdekken die aansluiten bij je smaak. Of je nu een onbekende artiest wilt verkennen of diepere duiken wilt nemen in je favoriete genre, Amazon Music heeft het allemaal.

Geniet van HD- en Ultra HD-geluidskwaliteit

Bij Amazon Music draait het niet alleen om toegang tot een enorme muziekbibliotheek, maar ook om de kwaliteit van de luisterervaring. Met Amazon Music HD en Ultra HD kun je genieten van muziek in verbluffende helderheid en detail. De verfijnde geluidskwaliteit brengt elk instrument en elke stem tot leven, waardoor je een meeslepende muzikale reis kunt ervaren.

Zing mee met songteksten

Voor degenen die graag meezingen met hun favoriete nummers, biedt Amazon Music de Songteksten-functie. Met gesynchroniseerde songteksten kun je de woorden van je favoriete nummers volgen terwijl je luistert, waardoor je een nog diepere verbinding kunt maken met de muziek. Of je nu thuis, onderweg of op een feestje bent, het is altijd leuk om mee te zingen met je favoriete deuntjes.

Ontdek nieuwe artiesten met Amazon Music originals

Amazon Music biedt ook een reeks exclusieve content, waaronder Amazon Music Originals. Dit zijn speciale opnames, akoestische sessies en live-optredens van opkomende en gevestigde artiesten. Door middel van Amazon Music Originals kun je een kijkje nemen achter de schermen van de muziekwereld en nieuwe artiesten ontdekken voordat ze mainstream worden.

Integratie met Amazon-apparaten en -diensten

Wat Amazon Music onderscheidt, is de naadloze integratie met andere Amazon-diensten en -apparaten. Of je nu luistert via een Echo-apparaat of de Amazon Music-app op je smartphone, je hebt altijd toegang tot je muziekbibliotheek en afspeellijsten. Bovendien kun je met Amazon Prime lidmaatschap genieten van extra voordelen, zoals ad-vrij luisteren en toegang tot Amazon Music Unlimited.

Terug