Categorieën
Aanbieding
Ontvang jou Nieuwsbrief
Aanmelden

Retour zendingen

U kunt de bestelde artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Voor alle artikelen geldt dat deze in ongeopend, oorspronkelijke en onbeschadigde staat moeten zijn. Daar naast wordt een retourzending, alleen geaccepteerd als de verpakking ongeopend is en  binnen 14 dagen te retourneren. Daarbij draagt u zelf de kosten van de retourzending. Zorg ervoor dat u uw retourzending voldoende frankeert. Ongefrankeerde retourzendingen en rembours zendingen worden niet geaccepteerd.
 
De retourzending dient van te voren worden gemeld (per telefoon of e-mail) 
 

Garantie

Technische mankementen zoals persfouten. Indien dit ook geconstateerd wordt bij ons heeft u recht op vergoeding van de retourzending. Vergeet niet de bon van het PostNl toe tevoegen! Dan zorgen wij voor een nieuw exemplaar van dezelfde titel. Indien het product wel blijkt te werken, zijn wij genoodzaakt om de verzendkosten (die gemaakt moeten worden om het aan u terug te sturen) aan u door te berekenen. Dat een cd of dvd niet werkt, omdat er sprake is van "oudere" apparatuur, is géén geldige reden voor retourzenden. Wij adviseren dan ook altijd eerst om het product op een tweede speler uit te proberen, of een lenscleaner voor de cd/dvd-speler te gebruiken. Een defect door onjuist gebruik (zichtbare schade zoals krassen etc) komen niet in aanmerking voor het retourzenden.
 
De retourzending dient van te voren worden gemeld (per telefoon of e-mail).
 

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?

Zodra wij het pakket hebben ontvangen op ons retouradres, dan wordt dit zo spoedig mogelijk, streven is binnen 10 werkdagen, automatisch teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer.
 


| Meer

 
 
KLANTENSERVICE MIJN ACCOUNT
Bestellen  
Betalen  
Verzenden  
Retourneren  
Zelf ophalen  
   
   
 
 
OVER CDDVDONLINEKOPEN
Over Ons
Alemene Voorwarden
Contact
 
 
 
© 2005-2017 cddvdonlinekopen.nl is een onderdeel van G & M cd en dvd Service Oosterhout