Categorieën
Aanbieding
Ontvang jou Nieuwsbrief
Aanmelden

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten bedragen voor afleveradressen in Nederland € 2,95 Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen per bestelling behalve voor een rembourszending. Kiest u voor een betaling onder rembours zijn deze verzendkosten € 15,95. Bij bestellingen vanaf 60,- Euro verzenden wij Gratis ( niet voor rembours verzendingen) dit is alleen mogelijk binnen Nederland. De verzendkosten kunnen bij speciale acties afwijken.
Tevens is het ook mogelijk de producten af te halen. Voor de openingstijden kunt u terecht op de Contact-pagina.
 
Verzendkosten Belgiè en Duitsland zijn de verzendkosten 5,95.
 
TIP de verzendkosten gelden per bestelling, dus het is relatief goedkoper om meerdere artikelen tegelijk te bestellen.
 

Wie Bezorgt mijn bestelling?

De bestelling wordt bezorgd door PostNL of DHL.Wij sturen je een e-mail dat de bestelling vandaag verzonden is en door wie het pakket bezorgd wordt (indien bekend met een track & trace code). Je ontvangt de bestelling dan de volgende dag. Cddvdonlinekopen.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door de bezorgdienst.
 

Kan ik mijn bestelling ook zelf ophalen?

Ja cddvdonlinekopen.nl biedt haar klanten de mogelijkheid om producten af te komen halen bij de cd dvd stand afhaalbalie op de vrije markt in Tiel. (Iedere Woensdag en Zondag). Lees hier meer 
 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

 Uw order zal binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van uw betaling geleverd worden op het door uw aangegeven adres binnen Nederland. Het versturen naar overige landen kan iets langer duren. Dit is afhankelijk van de lokale postbedrijven. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de levertijd zo kort mogelijk te houden. In sommige gevallen kan het gebeuren dat wij de gestelde termijn van 3-5 dagen na ontvangst van de betaling niet waar kunnen maken. Wij zullen u er dan uiteraard van op de hoogte stellen. Indien een artikel niet op voorraad is zal deze speciaal voor u besteld worden, tevens zal de levertijd langer zijn, vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van uw bestelling.
 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Jazeker. Je kunt tijdens het bestellen aangeven of je de bestelling op je contactadres of  je afleveradres wilt laten bezorgen. Ook is het mogelijk aan te geven of u een persoonlijke boodschap voor de ontvanger er bij wil doen. 
 

Ik woon in het buitenland. Kan ik een bestelling plaatsen?

Jazeker. Indien u in het buitenland woont wordt uw bestelling iets later afgeleverd dan normaal.
 


| Meer

 
 
KLANTENSERVICE MIJN ACCOUNT
Bestellen  
Betalen  
Verzenden  
Retourneren  
Zelf ophalen  
   
   
 
 
OVER CDDVDONLINEKOPEN
Over Ons
Alemene Voorwarden
Contact
 
 
 
© 2005-2017 cddvdonlinekopen.nl is een onderdeel van G & M cd en dvd Service Oosterhout