Categorieën
Aanbieding
Ontvang jou Nieuwsbrief
Aanmelden

Als klant aanmelden

Kijkt u rustig rond, u hoeft alleen in te loggen of u als nieuwe klant aan te melden wanneer u besluit een bestelling te plaatsen. Als u besluit een bestelling te plaatsen kun je 24 uur per dag de actuele status van je order en order geschiedenis bekijken na het aanmaken van een account. Bij een nieuwe bestelling hoeft u niet meer u gegevens in te voeren door dit persoonlijke account. Wel eventuele je gegevens bewerken zoals je, e-mailadres, bezorg- en factuuradres en betalingsgegevens.
 
Als geregistreerde klant ontvangt u op de volgende bestelling(en) 5% korting
 

Een bestelling plaatsen

Bestellen bij cddvdonlinekopen.nl is heel eenvoudig. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht in onze webshop.
 
Hoe plaats ik een bestelling?
 
Stap 1:
 
Zoek het artikel dat u wil kopen en klik op knop bestellen en ga naar bestellen. Wil je verder winkelen geen probleem het artikel blijft in uw winkelwagentje als je besluit om je artikel te bestellen vink je een betaal optie aan en klik vervolgens op de knop (onderaan de pagina) bestel deze artikelen. Hier kom je in een login scherm als nieuwe klant klik je hier op de knop ga hier verder met bestellen.
 
 Stap 2: Gegevens
 
Hier kunt u uw gegevens invullen en bepalen en of wij uw bestelling op een ander afleveradres moeten bezorgen. Het veld opmerking geeft u de mogelijkheid om een opmerking mee te geven met uw order. Bij de algemene voorwarden na het lezen hier van vink je aan Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Ook is het hier mogelijk voor onze nieuwsbrief u aan te melden door dit ook aan te vinken ontvang je onze nieuwsbrief. en profiteer je mee van onze top aanbiedingen en blijf je op de hoogten van onze nieuwe release.
 
Je persoonlijke account aanmaken  zo hoef je je gegevens niet opnieuw in te voeren. Jouw wachtwoord is persoonlijk en wordt onder geen beding aan een ander verstrekt dan aan jou. En zonder wachtwoord is toegang tot een account onmogelijk.
Hierna klik je op de knop ga verder.
 
Stap 3: Bestelling plaatsen
 
LETOP Hieronder ziet u nog een keer de volledige gegevens van uw bestelling. Kijk uw gegevens goed na! Als alles juist is en u wilt daadwerkelijk bestellen, klik dan op de knop Definitief bestellen uw bestelling is geplaatst U krijgt daarna van ons een bevestigingsmail.
 
Als geregistreerde klant ontvangt u op de volgende bestelling(en) 5% korting 
 

Kan ik mijn Bestelling volgen?

Wanneer je bestelling verzonden wordt, ontvang je automatisch een e-mail. De verzending met PostNL of DHL neemt 1 a 2 werkdagen in beslag. Producten die door de brievenbus passen komen met de reguliere post (PostNL). Deze producten zijn niet te volgen.
 
Grotere bestellingen worden met de pakketpost van PostNL of DHL verzonden. Deze kun je wel volgen. In je account zie je de Track & Trace code (deze worden ook per mail naar je verzonden) 
 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je mag je bestelling altijd annuleren Wij adviseren je direct even contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag verder! Staat je bestelling status op verzonden en dit niet meer tegen kun houden. In dit geval kun je je bestelling ongeopend, in de oorspronkelijke verpakking altijd gratis retourneren. Lees hier meer
 

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten bedragen voor afleveradressen in Nederland € 2,95 Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen per bestelling behalve voor een rembourszending. Kiest u voor een betaling onder rembours zijn deze verzendkosten € 15,95. Bij bestellingen vanaf 60,- Euro verzenden wij Gratis ( niet voor rembours verzendingen) dit is alleen mogelijk binnen Nederland. De verzendkosten kunnen bij speciale acties afwijken.
Tevens is het ook mogelijk de producten af te halen. Voor de openingstijden kunt u terecht op de Contact-pagina.
 
Verzendkosten Belgiè en Duitsland zijn de verzendkosten 5,95.
 
TIP de verzendkosten gelden per bestelling, dus het is relatief goedkoper om meerdere artikelen tegelijk te bestellen.
 


| Meer

 
 
KLANTENSERVICE MIJN ACCOUNT
Bestellen  
Betalen  
Verzenden  
Retourneren  
Zelf ophalen  
   
   
 
 
OVER CDDVDONLINEKOPEN
Over Ons
Alemene Voorwarden
Contact
 
 
 
© 2005-2017 cddvdonlinekopen.nl is een onderdeel van G & M cd en dvd Service Oosterhout