Categorieën
Aanbieding
Ontvang jou Nieuwsbrief
Aanmelden

iDEAL altijd veilig online betalen via uw eigen bank.

Met deze betaalwijze kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je zich daarvoor hoeft aan te melden.

Demo werkwijze iDEAL
 

Bancontact/Mister Cash altijd veilig online betalen.

Met Bancontact / Mister Cash kunt u als Belgische klant eenvoudig en veilig online betalen met uw bankpas. MisterCash is een erg populaire betaalwijze in België. U kunt er dus snel, eenvoudig en vooral heel veilig internettransacties mee verrichten. De veiligheid bij het gebruik van deze kaart is zeer groot. Alle betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. De betaling vindt plaats in uw eigen vertrouwde internetbankier-omgeving.
 
Heeft u een bankrekening in België bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank? Dan kunt u direct gebruik maken van MisterCash zonder dat u zich hiervoor aan moet melden of hoeft te registreren. Bancontact / MisterCash is een absoluut veilige en betrouwbare betaalmethode. Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Klik hier Hoe verloopt een transactie met Bancontact/Mister Cash
 
 

PayPal altijd veilig online betalen.

Met deze betaalwijze kun je het totaalbedrag via PayPal betalen. Via PayPal kun je ook met een credit card betalen. PayPal is een veilige betaalmethode en wereldwijd zijn er al meer dan 150 miljoen rekeninghouders bij PayPal aangesloten en is daarmee een algemeen geaccepteerd en betrouwbare betaalmethode.
 
Klik hier voor meer informatie over betalen met Paypal. 
 

Bedrag overschrijven altijd veilig betalen (ook in België mogelijk).

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op ons  Bankrekening NR  overmaakt. Het  rekeningnummer wordt vermeld in je order bevestiging.  Bij het overschrijven vermeld dan altijd  het ordernummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Vervolgens gelden de levertijden die op de site vermeld staan.
 

Rembours (alleen binnen Nederland mogelijk).

Betalen onder rembours betekent niets anders dan betalen aan de postbode. Dat kan met gepast geld, maar onze voorkeur en die van de postbode gaat uit naar pinnen. Ben je niet thuis? Geen probleem! Uw bestelling wordt op het Postkantoor 21 dagen voor uw bewaard. Tijd genoeg om de zending op te halen als het wel uitkomt.
 
We rekenen voor deze betaaloptie € 15,75 Verzendkosten.


| Meer

 
 
KLANTENSERVICE MIJN ACCOUNT
Bestellen  
Betalen  
Verzenden  
Retourneren  
Zelf ophalen  
   
   
 
 
OVER CDDVDONLINEKOPEN
Over Ons
Alemene Voorwarden
Contact
 
 
 
© 2005-2017 cddvdonlinekopen.nl is een onderdeel van G & M cd en dvd Service Oosterhout