Categorieën
Aanbieding
Ontvang jou Nieuwsbrief
Aanmelden

Download algemene voorwaarden

Overeenkomst
Je gaat met ons een overeenkomst aan wanneer u bestelling bij ons binnenkomt. Je zult per e-mail een orderbevestiging ontvangen van u bestelling. bestellingen worden door ons in volgorde van binnenkomst afgewerkt.

Prijzen
Al onze prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW. De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Recht op ruiling
U heeft recht op ruiling in het geval van technische mankementen zoals persfouten. Indien dit ook geconstateerd wordt bij ons heeft u recht op vergoeding van de retourzending. Vergeet niet de bon van het postkantoor toe tevoegen! Dan zorgen wij voor een nieuw exemplaar. Indien het product wel blijkt te werken, zijn wij genoodzaakt om de verzendkosten (die gemaakt moeten worden om het aan u terug te sturen) aan u door te berekenen. Dat een cd of dvd niet werkt, omdat er sprake is van "oudere" apparatuur, is géén geldige reden voor retourzenden. Wij adviseren dan ook altijd eerst om het product op een tweede speler uit te proberen, of een lenscleaner voor de cd/dvd-speler te gebruiken. Ook komen krassen en vegen op cd’s en dvd’s niet in aanmerking voor retourzenden, aangezien elke cd of dvd ALTIJD vóór verzending wordt gecontroleerd op eventuele beschadigingen.

Afkoelingsperiode
U heeft het recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van het product. Indien het geleverde artikel naar het oordeel van de koper niet geheel in orde is dan is de koper gerechtigd de bestelling op eigen kosten binnen 7 dagen in dezelfde, originele verpakking te retourneren aan verkoper. Hiermee wordt de koopovereenkomst herroepen. De betaalde aankoopprijs exclusief gemaakte kosten zal door de verkoper gecrediteerd worden na ontvangst van de goederen. Het retourneerden product dient in dezelfde, originele verpakking plaats te vinden. De retourzending dient van te voren worden gemeld (per telefoon of e-mail) en aangetekend en verzekerd te geschieden. Ongefrankeerde retourzendingen en rembours zendingen worden niet geaccepteerd. krassen en vegen op cd’s en dvd’s komen niet in aanmerking voor het retourzenden. 

Betalingen
Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de site. Betalen met IDEAL meer info>>  Bancontact MisterCash, Paypal, Vooraf overmaken of rembours (rembours kosten) Als u kiest met vooraf overmaken dient het bedrag over te maken op onze giro/bank rekening nummer Die je in order bevestiging staat vermeld voor Bank relatie belgiè KBC bank rekening nummer staat hier ook in vermeld. U dient bij de omschrijving altijd het ordernummer te vermelden welke op de orderbevestiging (factuur) staat, die u per mail ontvangt na uw bestelling. Mocht u geen orderbevestiging (factuur) hebben ontvangen neem dan direct even contact met ons op via de mail of bel met (+31) 0612053000  Liever mailen!!! Na ontvangst van uw betaling op een van onze rekening nummer zal uw bestelling verwerkt worden.

Levertijd
Uw order zal binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van uw betaling geleverd worden op het door uw aangegeven adres binnen Nederland en België. Het versturen naar overige landen kan iets langer duren. Dit is afhankelijk van de lokale postbedrijven. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de levertijd zo kort mogelijk te houden. In sommige gevallen kan het gebeuren dat wij de gestelde termijn van 3-5 dagen na ontvangst van de betaling niet waar kunnen maken. Wij zullen u er dan uiteraard van op de hoogte stellen. Indien een artikel niet op voorraad is zal deze speciaal voor u besteld worden, tevens zal de levertijd langer zijn, vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van uw bestelling.  naar beginpagina

©2005-2017 cddvdonlinekopen.nl is een onderdeel van G & M cd en dvd Service| Meer| Meer

 
 
KLANTENSERVICE MIJN ACCOUNT
Bestellen  
Betalen  
Verzenden  
Retourneren  
Zelf ophalen  
   
   
 
 
OVER CDDVDONLINEKOPEN
Over Ons
Alemene Voorwarden
Contact
 
 
 
© 2005-2017 cddvdonlinekopen.nl is een onderdeel van G & M cd en dvd Service Oosterhout