Categorieën
Aanbieding
Ontvang jou Nieuwsbrief
Aanmelden

Privacybeleid cddvdonlinekopen.nl
 

De gegevens die u invoert op de website van cddvdonlinekopen.nl zullen alleen gebruikt worden voor de afhandeling van uw bestelling of voor het toesturen van aangevraagde informatie.
Uw gegevens zullen niet verkocht worden alleen intern gebruikt en worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden of worden gebruikt voor andere doeleinden dan waar u om gevraagd heeft.


Privacy verklaring

cddvdonlinekopen.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Cddvdonlinekopen.nl gebruikt uw klantengegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt heeft: Het zo goed mogelijk verwerken van uw orders.


Welke gegevens worden door cddvdonlinekopen.nl gebruikt?

De gegevens die door cddvdonlinekopen.nl worden verwerkt zijn de gegevens die u zelf invult op het invulscherm indien u een bestelling via de site doet. Deze gegevens betreffen uw identiteit (zoals naam, adres, e-mail etc.), alsmede gegevens die in verband staan met de door uw gekozen wijze van betalen.


Wat doet cddvdonlinekopen.nl met uw gegevens?

Het verwerken van uw bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres.

Het kunnen doen van nieuwsbrieven met aanbiedingen en nieuwe release. Dit alleen als u zich daar voor hebt opgegeven onderaan onze nieuwsbrief kunt u zich meteen afmelden als u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen.

Persoonlijke gegevens worden door ons opgeslagen in onze database. Wij kunnen u de garantie geven dat u gegevens niet ter beschikking zullen worden gesteld aan derden.
De persoonsgegevens worden alleen voor bovengestelde doelen verwerkt.


Uw rechten

U kunt altijd aan cddvdonlinekopen.nl vragen welke gegevens over u worden
verwerkt. Hiertoe kunt u een e-mail sturen.Ook kunt u per e-mail aan ons vragen voor verbeteringen, aanvullingen of andere correcties aan te brengen, die cddvdonlinekopen.nl zo spoedig mogelijk zal verwerken.


     neem contact
     naar beginpagina

 

 

©2005-2017 cddvdonlinekopen.nl is een onderdeel van G & M cd en dvd Service| Meer

 
 
KLANTENSERVICE MIJN ACCOUNT
Bestellen  
Betalen  
Verzenden  
Retourneren  
Zelf ophalen  
   
   
 
 
OVER CDDVDONLINEKOPEN
Over Ons
Alemene Voorwarden
Contact
 
 
 
© 2005-2017 cddvdonlinekopen.nl is een onderdeel van G & M cd en dvd Service Oosterhout